Politika zasebnosti

SPLOŠNO

Spletna stran Turističnega društva Menišija – Begunje pri Cerknici (v nadaljevanju TDM) se nahaja na spletnem naslovu https://www.menisija.si. TDM se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani. Zbrane osebne podatke bomo uporabili izključno za opravljanje dejavnosti, ki jih ponujamo. TDM spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov, zato bo storila vse potrebno, da jih zaščiti pred kršitvami in zlorabami.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

Ime in priimek.

Naslov elektronske pošte (uporabniško ime).

Kontaktno telefonsko številko.

Druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, TDM ne odgovarja.

PIŠKOTKI IN IP NASLOVI

Ponudnik vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne strani dodeli piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. “cookie”), ki se v pomnilniku strežnika shranjuje le za čas trajanja obiska spletne strani in se izbriše po eni uri neaktivnosti. Ponudnik lahko na osebni računalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot npr. identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki za prepoznavanje ob naslednjem obisku spletne strani, posredno pa tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics ter Google Tag manager, ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. Ponudnik lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti ponudnik zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne strani.

IZJAVA O VAROVANJU ZAUPNOSTI OSEBNIH PODATKOV IN ZASEBNOSTI

Ponudnik je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne strani. Ponudnik ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov ponudnika.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno stran, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Ponudnik teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Ponudnik podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. Ponudnik lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

DODATNA POJASNILA

V kolikor imate dodatna vprašanja, težave ali pripombe glede politike zasebnosti, nam to lahko sporočite na elektronski naslov: menisija@gmail.com

PODATKI

Polno ime: TURISTIČNO DRUŠTVO MENIŠIJA
Zastopnik: Dejan Klemen
Naslov: Begunje pri Cerknici 25, 1382 Begunje pri Cerknici
SKD: Dejavnost drugje nerazvrščenih članskih organizacij

Matična Številka: 1184296000
Davčna št.: 60722819
Pravnoorganizacijska oblika: 453 – Društvo, zveza društev
TRR pri NLB: SI56 0202 9009 0996 287